Части от мъжко тяло са намерени под параклиса Свети Георги в

...
Части от мъжко тяло са намерени под параклиса Свети Георги в
Коментари Харесай

Откриха разчленен и запален труп край Ботевград

Части от мъжко тяло са намерени под параклиса „ Свети Георги ” в местността Чуклата на Новачене, Ботевградско, във вторник вечерта. По неофициална информация става дума за 58-годишен локален гражданин – Кънчо С., който от два дни е бил в неопределеност. Мъжът живее самичък, хората в селото, споделят, че е злоупотребявал с алкохол.

Няколко часа продължи огледът на местопроизшествието. По неофициални източници тялото на жертвата е разчленено, а по-късно е запалено, с цел да се прикрият следите, оповестява botevgrad.com.

Засега не е доказано, само че по случая има обвинен - 76-годишен мъж /О.Н./, който е от Новачене, само че живее в София.

Преди време той и брачната половинка му си купили апартамент в столицата. Жители от Новачене го разказват като несговорлив човек с смахнат взор.

Преди години същият блъснал в региона на тила бащата на някогашния кмет на Новачене - Стоян Нешовски, който след два месеца умрял. 

Официално известие от ОДМВР - София по случая:

Вчера (понеделник - бел. ред.) за общодържавно търсене бил разгласен 57-годишен мъж от с. Новачене, за който било декларирано, че е в неопределеност от няколко дни. В хода на подхванатите незабавни оперативно-издирвателни дейности криминалистите от РУ-Ботевград открили, че мъжът последно е бил видян дружно с ползвател на парцел в селото, като ден по-рано сред двамата е имало скандал.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Процесуално-следствените дейности не престават под надзора на Софийска окръжна прокуратура.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР